Bossche artiesten met verstandelijke beperking treden op in “Kanjers in Concert”

DEN BOSCH – Harmonie Oude Post en Cello komen met een Bossche variant op het jaarlijkse NTR Knoop Gala: “Kanjers in Concert”. Tijdens deze muziekavond treden lokale artiesten met een verstandelijke beperking op met bekende Bossche artiesten.Het Kanjers in Concert gala is een lokale vertaling van het jaarlijkse NTR “Knoop Gala” in Amsterdam Carré. Het is de eerste keer dat in Den Bosch een gala wordt georganiseerd waarbij Bosschenaren met een verstandelijk beperking en de Bossche muziek zo nadrukkelijk samenwerken en optreden.

De artiesten met een verstandelijke beperking zingen, dansen en bespelen instrumenten samen met de harmonie en een drumband. De deelnemers met een verstandelijke beperking zijn de artiesten van de avond en krijgen het podium samen met bekende Bosschenaren en de harmonie. 

Het concert vindt plaats op zaterdag 29 juni in het Theater aan de Parade. Aanvang 19.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop bij het Theater aan de Parade en bij leden van de Harmonie.